Thalassa gaat verhuizen!

Het zat er al een tijd aan te komen: de verhuizing naar een nieuwe clubhuis.

In 2021 werd duidelijk dat we medio 2022 ons clubhuis zouden moeten verlaten omdat er op onze plek nieuwbouw zou worden gepleegd. Dat "medio" 2022 zou betekenen dat we er al in de eerste maand van het nieuwe jaar uit zouden moeten, was een enorme verassing, maar gelukkig hadden we op tijd een nieuwe locatie gevonden!

Zaten we de eerste 16 jaar in ons geroemde clubhuis aan de Spaarndammer straat, daarna zaten we zo'n 2 jaar zonder en vonden toen ons clubhuis aan de Papaverweg. Nu vertrekken we daar dus weer na 16 jaar.

Kanovereniging De Viking nam ons graag op in hun clubgebouw. We gaan niet samen als één vereniging, blijven dus twee aparte sportclubs, maar gaan wel samen gebruik maken van hetzelfde gebouw.

De afgelopen weken stonden we, tussen de feestdagen door, al onze spullen uit te zoeken en in te pakken. Oh, wat kwamen veel geschiedenis tegen. 34 jaar geschiedenis ging door onze handen.
Er kon gelukkig van alles mee naar De Viking, maar we hebben ook van veel vertrouwde spullen afscheid genomen. Onze grote bar past gewoon niet in de kantine van De Viking, maar daarentegen is iedereen heel blij dat ons grote fornuis wél mee kan. Zo krijgen onze koelkasten een nieuw leven op een nieuwe plek en ook de vaatwasser is mee! Allerlei andere spullen hebben een goede plek gekregen bij onze clubgenoten. Natuurlijk zijn er attributen die al meer dan 30 jaar deel uit maken van onze geschiedenis en gaan mee, maar we moeten er nog een plekje voor vinden.
Alle inzet van Pim en een hele groep vrijwilligers heeft er voor gezorgd dat we inmiddels bijna helemaal verhuisd zijn.
Inmiddels hebben we voor eerst op ons nieuwe honk al weer gezellig samen gegeten en van het eerste drankje genoten aan de bar!

Op naar een nieuwe episode van Thalassa!
.