Agenda

Vrijdagmiddag 23 t/m zondag 25 september - Najaarsweekend in de Schelphoek

Najaarsweekend in de Schelphoek
Coördinator: Elise Kaandorp
Houd deze data vrij, want het wordt weer een verrassend weekend voor jong en oud, met veel mooie duiken in het lekkere “warme najaarswater”. Iédereen van groot/oud tot klein/jong is welkom en het duikprogramma zal zeer ‘’divers’’ zijn. En 2* opleiding-duikers zullen hier hun eerste Oosterschelde duiken kunnen maken. Meer nieuws tegen die tijd ! Opgeven door aanbetaling van € 30,- op rekening 1709591 van Elise Kaandorp, Amsterdam.

Wanneer je maar wilt ....... - Zomaar een tussendoorduik !? / Opleidingsduik

Wil je gaan duiken, maar er staat voor die dag of avond geen clubduik gepland? Gebruik de clubmail ! Zo mail je snel aan al je mogelijke buddy’s het bericht dat jij op die dag of avond graag wilt gaan duiken.
Mail aan het WEBTEAM je verzoek ( webteam@thalassa-amsterdam.nl ) en zet je email of telefoon-nummer erbij zodat geïnteresseerden jouw makkelijk kunnen bereiken. Het webteam verzorgt de verspreiding via de clubmail.

Opleidingsduiken
Omdat we ook nog een flink aantal duikers in opleiding hebben, zal er aan het einde van de zomer vast nog wel een enkele ‘dichtbijduik’ worden georganiseerd.
Via de mailing wordt daarover gecommuniceerd.

Zaterdag 6 augustus - Maas zwem/snorkeltocht (bij Nijmegen ergens)

Maas zwem/snorkeltocht (bij Nijmegen ergens)
Organisatie: Elise Kaandorp
Ergens in Zuid Limburg gaan een aantal van ons een
3 km zwem/snorkeltocht in de Maas maken. Je zwemt met de stroom mee, dus het valt allemaal wel mee. Als je zin hebt om mee te gaan kan je er een leuk dagje uit van maken. Meer info en aanmelden bij Elise.

Vrijdagavond 29 juli - Twiske oversteek met picknick vooraf

Twiske oversteek met picknick vooraf
Organisatie: Elise Kaandorp
Voor een goede voorbereiding van de Maas zwemtocht (zie volgende week) of als je gewoon lekker een stukje wilt snorkelen kom je natuurlijk de Twiske oversteek maken. Via de mailing houden we je op de hoogte.

Vrijdagavond 22 juli - Elektroboottocht Nieuwkoopse plassen

Elektroboottocht Nieuwkoopse plassen
Organisatie: Reindert Grooters en Eric Verhagen
Een nieuwe plek waar we met een elektrobootje heerlijk rustig bij de Nieuwkoopse plassen kunnen varen onder genot van een zelf meegenomen picknick en drankje. Meer informatie: http://cafewatersport.nl/cafewatersport/Vaarroutes.html Let op de mailing voor verdere details.

Zaterdag 16 juli - Zeeland dubbelduik: Zeelandbrug# + Zijpe

12.00 verzamelen bij Zeelandbrug
Duikcoördinator: Reindert Grooters
We gaan nogmaals naar de Zeelandbrug: altijd mooi. Bij Zijpe is het ‘makkelijk’ duiken zonder stroming en altijd leuke dingen te zien zoals kleine snotolfjes, naaktslakken en misschien wel kleine sepiatjes. Na afloop halen we een lekker patatje bij ‘Hetty’s Verse Friet’ (bij Ooltgensplaat) voordat we weer naar Amsterdam rijden.

Zaterdag 25 juni - Dichtbij duik/snorkeltocht + Picknick Haarlemmermeerse bosplas

16.00 Verzamelen bij de duikstek
Duikcoördinator: José Roffelsen
Een mooie duik of snorkeltocht in het heldere water van de Haarlemmermeerse bosplas. Altijd wel polsdikke paling en grote karpers en baarsen te zien. Ook tijdens het snorkelen. Na afloop een picknick met zelf meegebrachte lekkernijen en een ‘mooi’ wijntje. Natuurlijk is het lekker warm en zonnig, zodat we lang kunnen nagenieten op deze zomeravond.

Vrijdag 3 juni t/m zondag 5 juni - Voorjaarsweekend Schelphoek

Coördinator: Elise Kaandorp
Houd deze data vrij, want het wordt weer een verrassend weekend voor jong en oud, met veel mooie duiken, een speurtocht, kampvuur, spelletjes etc. Iédereen van groot/oud tot klein/jong is welkom en het duikprogramma zal zeer ‘’divers’’ zijn. En de opleiding-duikers zullen hier hun eerste Zeelandduiken maken. Meer nieuws tegen die tijd ! Opgeven door aanbetaling van € 30,- op rekening 1709591 van Elise Kaandorp, Amsterdam.

Zondag 15 mei - Dichtbijduik Twiske (buitenduik opleiding)

11:00 verzamelen bij duikstek
Duik coördinator: Pim van Veen
Voor de open water (1*) opleiding wordt dit weer een speciale buitenduik. Kom gezellig met hen meegenieten en ga meekijken op één van de onderwater platformen. Let op de mailing voor verdere info.

Zondag 17 april - Dichtbijduik (eerste buitenduik opleiding)

11:00 verzamelen bij duikstek
Duik coördinator: Pim van Veen
Voor de open water (1*) opleiding wordt dit de eerste buitenduik. Kom gezellig met hen meegenieten van dit ‘unieke’ moment. Weet jezelf nog hoe het was??
Let op de mailing voor verdere info.

Pages