Duikavontuur 2020

Vandaag gingen drie clubgenoten naar het Onderwaterpark Twiske. Hoewel het Twiske soms de naam heeft slecht zicht te hebben en dat er weinig te zien is, toch maar eens het Onderwaterpark bezoeken. De parkeerplaats stond al behoorlijk vol, maar de meeste duikers en duikscholen stonden op het punt van vertrek en al snel stapten we vanaf een comfortabel steigertje het water in. Lees verder over Twiske onderwaterpark 28 juni 2020

Op donderdag 18 juni namen een paar clubgenoten een vrije dag en trokken zij richting de Zeelandbrug voor de eerste duik van die dag.
Het was heerlijk weer! Een lekker zonnetje en weinig wind. Doordat we op een door-de-weekse dag doken was het ook heerlijk rustig onder de brug!
Jammer dat het zicht niet al te best was, maar we zagen toch nog leuke dingetjes.
Lees verder over Dubbelduik Zeeland 18 juni 2020

Op zondag 21 juni trokken we met onze cursisten naar Enkhuizen om daar in een mooie heldere en veilige omgeving te oefenen voor hun eerste ster van de NOB.
De duiktoren gaat tot 9 m. diep en dat was voor enkelen onder ons best spannend. Er werd een hele middag geoefend, maar ook leuk ontspannen met een spelletje boter-kaas-en-eieren, de raket en de onderwater-frisbee.
Lees verder over Duiktoren Enkhuizen

Pages