Duikopleiding

Duikopleidingen Thalassa

Natuurlijk verzorgen we bij Duikteam Thalassa ook jouw duikopleiding. We volgen daarbij de regels en opleidingsstructuur van de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB).

Als je clubgenoot geworden bent, kun je in een relaxte sfeer een gedegen opleiding tot sportduiker volgen met als resultaat een officieel NOB brevet.

Op de vrijdagavonden trainen we in ons zwembad afwisselend voor je diving fitness en voor je opleidingsmodules. Daarbij krijg je natuurlijk ook een goede theoretisch onderbouwing in de lessen die hier 's avonds aan voorafgaan. Dat lijkt misschien saai, maar met de theorie kennis ondersteun je de oefeningen die je binnen en in het buitenwater doet voor je brevet. Zo werk je tussendoor ook lekker aan je conditie en leer je ook je duikteam buddy’s kennen waar je later mee kunt duiken als je jouw brevet hebt gehaald. Samen met hen duikend doe je steeds meer ervaring op. Met die hier eenmaal opgedane ervaringen kun je beslist over de hele wereld terecht.

We starten ieder najaar met een nieuwe opleiding. In de wintermaanden trainen we in het zwembad en in het vroege voorjaar gaan we lekker buiten verder.

In mei/juni hebben we ons traditionele Zeelandweekend. Daar kun je prachtig je nieuwe brevet in de praktijk brengen met ervaren club buddy’s die je graag meenemen onder water.

Zo doe je in korte tijd veel duikervaring op. En vergis je niet: in Zeeland wemelt het van het leven onder water! Vanuit het buitenland komen sportduikers speciaal naar Zeeland om daar te duiken!

Ben je geïnteresseerd? Maak een afspraak voor een proefduik in het zwembad, dan bespreken we ook alle vragen die je hebt.

Email Pim van Veen: pimriavc@freedom.nl
Of Tonnie Rijkers: tonnie.rijkers@ziggo.nl